Kantoorinrichting - Kantoormeubilair

Gepubliceerd nov. 07, 22
4 min read

Dagelijkse Luxe: Een Modern Kantoor

Kantoorinrichting - MkbKantoormeubelen Den-bosch
Waar Moet Je Aan Denken Bij Het Inrichten Van Een Kantoor?Kantoorinrichting - Office Projects

Van advies en ontwerp tot de montage en service van uw kantoormeubelen, het gehele traject hebben wij in eigen huis. Onze eigen monteurs installeren de kantoorinrichting bij u op locatie (Interieurbouw kantoorinrichting). Hierdoor hebben we maximaal invloed op het gewenste eindresultaat - Kantoormeubelen - Bureaus, kasten, balies. Een tevreden klant.

Kantoormeubelen - Maat In KantoorinrichtingErgonomische Kantoorinrichting

Standaard worden alle producten aangeboden met een korting ten opzichte van de advies verkoopprijzen van de kantoorvakhandel. Kantoorinrichting Op Maat. Office, City is dé specialist op het gebied van kantoorinrichting & kantoormeubelen en wij voorzien u graag vrijblijvend van advies om ook uw kantoor praktisch, ergonomisch, stijlvol en gezond in te richten. We houden hierbij rekening met een veilige manier van werken, waar voldoende afstand en ruimte is per medewerker. Kantoorinrichting op maat - maatwerk interieurbouw.

Moderne Thuiswerkplek
Soms is een bureaustoel alléén niet voldoende om de klachten op te lossen en is er meer nodig. Het overgaan naar dynamisch werken en het gebruik van aanvullende ergonomische hulpmiddelen zoals een ergonomische muis kan een oplossing zijn. Voorál is het belangrijk om je bewust te zijn van het belang van ergonomie op de werkplek.

Dat betekent dat we al een hoop speurwerk voor je hebben verricht, want alle bureaustoelen die wij in ons assortiment voeren, dienen te voldoen aan onze eigen hoge eisen. Dat betekent onder andere dat niet alleen de kwaliteit van de stoel moet voldoen maar dat ook de invloed op je zithouding en op je gezondheid moet zijn aangetoond om ons predicaat ‘top bureaustoel’ te kunnen krijgen.

Bureaustoel Zonder Armleuning
Voor bureaustoelen zijn er twee normen vastgesteld die vaak als de Arbo norm worden benoemd. Dit zijn de Europese NEN EN1335 normering en de Nederlandse NPR1813 normering. Door de grotere diversiteit in lichaamsbouw in Nederland (veel langere personen) is de NPR1813 een uitbreiding op de Europese norm. Die dient een bureaustoel met verstelbare zitdiepte onder de Europese norm 6 cm verstelbaar te zijn, maar binnen de NPR1813 norm 10 cm.

In de volksmond bedoelt men met een ‘ergonomische bureaustoel’ een goed instelbare stoel. Strikt gezien betekent ‘ergonomisch’ echter dat de stoel aanpasbaar is aan jou als mens en de taken die je verricht (in plaats van andersom). Daarmee kun je stellen dat niet iedere goed instelbare bureaustoel voor jou ergonomisch is.


Niet ergonomische bureaustoelen kunnen nekklachten, rugklachten of rugpijn veroorzaken. Door gebruik te maken van goede kantoor- en bureaustoelen kunnen deze klachten verminderen of preventief worden voorkomen.


Kantoorwerkplekken vormen nu de grootste groep banen in Nederland. De meeste mensen doen hun dagelijkse werk in een kantoor. Maar het menselijk lichaam is helemaal niet voorbereid op een zittende baan. Tijdens de vele uren van eenzijdige belasting ontwikkelen zich spierspanningen, pezen worden overbelast, rugklachten ontstaan en leiden in het ergste geval tot een hernia. Intussen is rugpijn de op één na meest voorkomende oorzaak van ziekteverzuim in Nederland. Een ergonomische bureaustoel kan dit voorkomen. Maar wat is een bureaustoel?

Bureaustoelen zonder armleuningen bieden tal van voordelen. Een bureaustoel is hartstikke handig, zowel voor op het kantoor, tijdens vergaderingen of voor achter de computer. Je gaat gemakkelijk zitten en staat eenvoudig weer op. Ook schuif je de stoel eenvoudig onder elk soort tafel.


Wanneer er onvoldoende feedback is, neigen gebruikers ertoe om de toetsen tot 3,9 keer harder aan te slaan dan eigenlijk noodzakelijk is. Dit is een risicofactor voor het ontwikkelen van klachten aan onderarm en hand (Feuerstein, 1997, Gerard, 1996, 1999). Daarnaast leidt dit ertoe dat de gebruiker meer fouten maakt waardoor de productiviteit achteruit gaat (Feuerstein, 1997, Yoshitake, 1995).


Het is in iedere situatie van belang dat je veilig en gezond je werk kunt uitvoeren. Dat geldt natuurlijk voor werkplekken op kantoor (beeldschermwerkplekken) maar zeker ook in de zorg, in een laboratorium of in een productie-omgeving.


Bureaustoel

Kantoormeubilair

Moderne thuiswerkplek

Kantoorinrichting op maat

Moderne bureaumeubelen

Ergonomische bureaumeubelen

Kantoorinrichting Den-Bosch

Bureaustoel Den-Bosch

Kantoorinrichting Tilburg

Moderne bureaustoel

Arbo bureaustoel

Kom op afspraak langs in onze showroom om een deel van ons assortiment producten te bekijken. Kom proefzitten op één van onze bureaustoelen, laat u overtuigen tot het gebruik van een zit sta bureau en ervaar de verschillende akoestische oplossingen die we bieden. Een kantoor inrichten of thuiswerkplek voorzien van een ergonomische bureaustoel en/of zit-sta bureau? Bekijk ons assortiment kantoormeubelen in onze webwinkel en/of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Haarlem - Kantoorinrichting met oog voor detail en kwaliteit.

Meer van ZZP

Navigation

Home

Latest Posts

Fruit Op Je Werk? - Wij Helpen!

Published Sep 06, 23
5 min read

Fruit Op Het Werk 30 Stuks Fruit In Een Mand

Published Aug 08, 23
12 min read