Kantoormeubilair, Op Maat Gemaakt

Gepubliceerd apr. 22, 23
8 min read

Goede Bureaustoel

Kantoor Meubilair Van KwaliteitBureaustoel Den-bosch

De zitting hoeft niet strak aan te sluiten, er mag wat ruimte tussen de zitting en uw knieholtes zitten. En zoekt u een bureaustoel omdat u zelf 2 meter of langer bent? Ook dan is een bureaustoel waarbij u de zitdiepte kunt verstellen een must. Vaak last van hoofdpijn tijdens het werken? Kies dan voor een ergonomische bureaustoel met een neksteun.

Het kan ook nog zo zijn dat ze juist te laag ingesteld staan, waardoor neigt onderuit te zakken. Bekijk daarnaast goed of uw bureau niet te hoog ingesteld staat, dit kan er namelijk voor zorgen dat u hierdoor denkt dat uw armleggers hoger ingesteld moeten worden terwijl het eigenlijk het bureau is dat lager moet worden ingesteld.

Wij hebben een groot assortiment bureaustoelen waardoor we voor iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Bij het kiezen van een bureaustoel is een goed advies erg belangrijk want een goede bureaustoel, in combinatie met de juiste houding, voorkomt eerdergenoemde klachten. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt als het gaat om een bureaustoel.

Kantoorinrichting - Mkb

In de fotogalerij vind je een aantal sfeerfoto’s van diverse bureaustoelen. Het kiezen van een goede bureaustoel is erg belangrijk. Als je werk voornamelijk bestaat uit kantoorwerk, breng je het grootste gedeelte van de dag door op je stoel. De kwaliteit en comfort van je bureaustoel is dus cruciaal. Met een juiste werkhouding voorkom je klachten zoals concentratieverlies en rugklachten.

Bij ons vind je bureaustoelen van verschillende merken zoals Wagner, Rovo, Interstuhl, Wilkhahn en Giroflex. Deze merken maken producten van hoge kwaliteit. De stoelen gaan dus lang mee en beschikken over de juiste functionaliteiten voor de beste zithouding. Zo worden rugklachten voorkomen. Wil je bureaustoelen kopen? Alle bureaustoelen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en kennen een garantie tot 10 jaar.

Mocht het onverhoopt toch tegenvallen? Dan heb je nog 10 jaar garantie. Wanneer je naar onze showroom komt in Tilburg of wanneer je een aanvraag doet bij onze buitendienst helpen we je met veel plezier. Wij adviseren je graag! .

Interieurbouw Kantoor

Ergonomische ThuiswerkplekModerne Bureaumeubelen

Bent u op zoek naar een ergonomische bureaustoel? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse ergonomische bureaustoelen, maar ook een groot aanbod aan zadelzitstoelen, deskbikes, ergonomische krukken en stahulpen. Ergonomie heeft alles te maken met de mens en hoe deze het beste in relatie is met de omgeving.

Het is van belang dat de werknemer ergonomisch werkt, dit verkleint de kans op gezondheidsklachten, zoals rugklachten en nekpijn - Kantoorinrichting op maat. Luxe kantoorinrichting op maat. Een goede en ergonomische bureaustoel draagt hier aan bij. Een ergonomische stimuleert een goede zithouding, waardoor u geen moeite meer heeft met een dag achter het bureau doorbrengen. Ook bij Oudholland vinden wij het belangrijk dat u in een gezonde werkomgeving kan werken, daarom hebben wij meerdere ergonomische bureaustoelen in ons assortiment.

U heeft het misschien al aan de naam kunnen zien, maar een zadelzit is een stoel waarvan de naam verwijst naar de vormgeving van het zitkussen. Dit lijkt namelijk erg op een zadel. Deze bureaustoel zorgt ervoor dat uw rug een gezonde houding aanneemt en dat uw lichaam voldoende ondersteunt is.

Goede Thuiswerkplek

Goede BureaustoelModerne Thuiswerkplek

In ons assortiment hebben wij verschillende van deze ergonomische bureaustoelen. Zo hebben wij zadelzitstoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Ook kunt u kiezen voor een zadelzitstoel met een lendesteun, hierbij wordt uw onderrug extra ondersteund. Oudholland heeft ook diverse stahulpen in haar assortiment. Een stahulp is een goede ondersteuning wanneer u veel staand werk moet verrichten.

Wel blijft u met uw voeten op de grond staan waardoor u uw benen blijft gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw houding actief blijft. Op deze manier krijgt u minder snel klachten. Onze stahulpen zijn uiteraard in hoogte verstelbaar. De kruk wordt op de juiste hoogte afgesteld, zodat de ondersteuning maximaal is.

Naast zadelzitstoelen en stahulpen hebben wij ook deskbikes en ergonomische krukken in ons assortiment (Interieurbouw kantoorinrichting). Met de deskbike kunt u fietsen en werken tegelijk. Deze bureaufiets kunt u alleen gebruiken in combinatie met een zit-stabureau. De bureaufiets is namelijk hoger dan een normale bureaustoel. De deskbikes hebben een comfortabel zadel en zijn in hoogte verstelbaar (Kantoorinrichting Kopen).

Bureaustoel Breda

De vier wielen onder de stoel zorgen ervoor dat u hem gemakkelijk onder uw bureau op kunt bergen. Wanneer u op een ergonomische kruk zit, neemt u een betere zithouding aan. De kruk heeft een aflopende onderkant, waardoor u gemakkelijk kunt bewegen. De kruk beweegt dan mee, maar door de stabiele antislip-voet valt de kruk niet om.

Tevens zijn de krukken, net zoals de deskbikes, in diverse kleuren leverbaar. Weet u niet precies welke ergonomische bureaustoel het best bij u past? Wij adviseren u graag in het kopen van een ergonomische bureaustoel. U bent ook van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom in Elburg.

Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg.

Kantoorstoel Breda

Verwante categorie: BureaustoelenAndere benamingen: Verstelbare bureaustoelen, Arbo bureaustoelen, NPR bureaustoelen Ergonomische bureaustoelen zijn er in veel verschillende merken en modellen. Deze verstelbare bureaustoelen worden ook weleens Arbo stoelen genoemd. Omdat deze voldoen aan de NEN-EN 1335 of het NPR-keurmerk. heeft een breed assortiment ergonomische bureaustoelen. In deze rubriek staan de beste en voordeligste ergonomische bureaustoelen voor uw thuiswerkplek of kantoor.

Een kwalitatief goede bureaustoel, is een verstelbare bureaustoel die volledig op uw lichaam aan te passen is. Om te onderscheiden welke kantoorstoelen voldoen aan de minimale eisen, zijn er 2 keurmerken met bepaalde richtlijnen opgesteld. Waar moet een ergonomisch bureaustoel aan voldoen? Een Arbo-goedgekeurde ergonomische kantoorstoel moet minimaal voldoen aan de NPR 1813 en de EN 1335 norm.

In Europa wordt de NEN-EN 1335 als norm voor bureaustoelen gehanteerd (Instelbare bureaustoel). Maar omdat de Nederlandse bevolking in gemiddelde lengte verschilt, heeft Nederland de norm NPR 1813 in het leven geroepen. Dit is een ergonomische bureaustoel voor kleine en grote mensen in Nederland. Voor 95% van de Nederlandse beroepsbevolking is deze kantoorstoel geschikt - Ergonomische kantoorinrichting.

5 Tips Voor Een Modern Kantoorinrichting

De zitdiepte is minimaal verstelbaar tussen de 38 en 48 cm. De bureaustoelen met verstelbare rugleung zijn aan de voorzijde vloeiend. De afmetingen van de rugleuning is minimaal 36 cm en maximaal 46 cm breed en de lengte is minimaal 37 cm. De lendensteun is minimaal tussen de 17 en 23 cm in hoogte verstelbaar.
Als je het belang niet inziet van ergonomische aanpassingen, dan wordt het lastig om een gezonde werkhouding aan te nemen en vol te houden. Zorg dus voor meer kennis en bewustwording omtrent gezond werken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Of neem deel aan één van onze workshops.


In tegenstelling tot wat velen beweren, is het niet mogelijk om op afstand te bepalen welke bureaustoel de beste ergonomische bureaustoel voor jou is. Je wilt natuurlijk een goede bureaustoel kopen: daarvoor ben je bij ons altijd aan het juiste adres. We bepalen als onafhankelijk leverancier namelijk zelf ons assortiment en zijn niet gebonden aan één fabrikant.


In de regel is een NEN EN1335 genormeerde bureaustoel geschikt voor mensen met een lichaamslengte van 151 tot 192 cm. Voor langere personen is het wenselijk te kijken naar een NPR1813 ergonomische bureaustoel.

Het is belangrijk dat de ergonomische bureaustoel ook goed wordt ingesteld en dat de werkhoogte/ beeldschermhoogte op de juiste hoogte worden gezet. Anders ben je nog even ver. Deze laatste twee moeten worden bepaald als de stoel goed is ingesteld.


Een zithoogteverstelling is standaard bij de meeste ergonomische draaistoelen. Als het een traploze aanpassing is, heeft de gebruiker veel meer individuele aanpassingsmogelijkheden. Bij een stoel met een puntsynchroon mechanisme wordt de zitting automatisch aangepast aan de hoek van de rugleuning. Dus als u de rugleuning verandert, kantelt de zitting dienovereenkomstig.


De rugleuning is ergonomisch vormgegeven wat een perfecte en ideale zit garandeerd! De stoel is tevens voorzien van 5 rolwieletjes waardoor de stoel mobiel en makkelijk verplaatsbaar is over verschillende harde en zachte ondergronden! Onderhoud van de stoel Het onderhoud van deze stoel is minimaal.

Met een luxe en comfortabele bureaustoel zonder armleuning ben je gegarandeerd van optimale kwaliteit en zitgenot. Gun jouw rug de kwaliteit die het verdiend en bestel vandaag nog een kwalitatieve en hoogwaardig model bureaustoel.


Naast een ergonomische bureaustoel, desgewenst multifunctioneel, verstelbare bureaustoel, designstoel, conferentiestoel of design vergaderstoel, kunt u bij ons ook terecht voor bureaustoelen en ander kantoormeubilair zoals kasten, ladeblokken en vergaderstoelen. Met een ruime ervaring zijn wij een gerenommeerde partij om u te adviseren bij de aanschaf van een professionele bureaustoel.


In onze categorie exclusieve bureaustoelen vindt u de allernieuwste types bureaustoelen van verschillende bekende merken. Ook deze kunt u online kopen. Elke bureaustoel heeft een ander design, maar wel een waarover is nagedacht door de ontwerper. Een design dat voldoet aan de behoeften van dit moment.


Kantoorinrichting Eindhoven

Kantoorinrichting op maat

Kantoorinrichting Den-Bosch

Moderne kantoorinrichting

Bureaumeubelen

Bureaustoel Eindhoven

Kantoormeubelen Den-Bosch

Kantoorstoel Den-Bosch

Kantoorstoel Tilburg

Kantoorinrichting

Design kantoormeubilair

Dit helpt rugpijn en rugklachten te voorkomen. De bureaustoelen hebben een verstelbare armleuning (Kantoorinrichting). De armleuning is in hoogte verstelbaar van 20 cm tot 30 cm. De afmetingen van de armsteun is minimaal 5 cm breed en 20 cm lang. De afstand tussen de beide armleuningen is minimaal tussen de 36 en 51 cm instelbaar.

Meer van ZZP

Navigation

Home

Latest Posts

Fruit Op Je Werk? - Wij Helpen!

Published Sep 06, 23
5 min read

Fruit Op Het Werk 30 Stuks Fruit In Een Mand

Published Aug 08, 23
12 min read